NY NETTSIDE KOMMER HØSTEN 2018


Vår kvalitet - din trygghet.

Tips & triks

Her finner du brosjyrer til hvordan du skal flytsparkle og flislegge våtrom.

Flislegging

Underlagsguide

Bassengsystem

Bevegelsesfuger og saltutslag

Leggemønster for fliser

Forslag til leggemønster:

modul:
leggemønster fliser legge fliser mønster diagonalt laticrete spectralock instruksjon instruksjonsvideo instruksjoner

Fuge med SpectraLOCK

Instruksjoner for hvordan du skal fuge med SpectraLOCK:


Ingen video? Prøv Quicktime versjonen! (engelsk)

Raimondi Nivelleringskryss

Instruksjoner for hvordan du skal bruke systemet:


NY NETTSIDE KOMMER HØSTEN 2018flisebutikken flisbutikken møre spjelkavik moa byggvare byggevarer modena ålesund aalesund fliser ålesund baderomsfliser smart baderomsmøbler møbler ålesund oppussing flisekompaniet fliskompaniet keramiske dinos ardogres takstein takflis takfliser flistak flisetak kvalitet porcelanato porcellenato porselensfliser klinker klinkerfliser laticrete fugemasse laticrete multi extra flislim fliselim spectralock spektralok spektralokk spectralokk epoxyfug epoksyfug stonewall stone stein fasade skifer fasadefliser oppussing frostsikre fliser frostsikkert antiskli vedlikeholdsfritt gjerde rekkverk pvc vinyl valdres lofoten jazz nano impregnering movin finish adda byggkjemi kjøkkenfliser kjøkkenbenkfliser kjøkken kjøkkenbenk kjøkkenflis baderomsflis flis kvalitet service borring saging fliser glass glassbyggestein glassbyggersten glassten glasstein dusjdører unidrain uni drain slukrist tilbehør