NY NETTSIDE KOMMER HØSTEN 2018


Vår kvalitet - din trygghet.
Kjære kunde!

I 2018/19 legger vi om driften til å utelukkende drive butikken gjennom netthandel.
Konsekvensen av dette er at vi ikke lenger vil være å finne i våre gamle lokaler i Spjelkavik etter mars 2019.

På lageret har vi fortsatt en del kvalitetsfliser igjen som vi har utsalg på til 70% av førpris ut 2018. Laticrete produkter, TD rent, tafkliser og vedlikeholdsfrie gjerder forhandler vi som normalt.

RING på forhånd til 95 14 78 78 for å avtale tid da vi ikke er til stede daglig.

Vi relanserer nettsiden i løpet av høsten i år, og kan fortsatt kontaktes pr telefon og epost.


NY NETTSIDE KOMMER HØSTEN 2018flisebutikken flisbutikken møre spjelkavik moa byggvare byggevarer modena ålesund aalesund fliser ålesund baderomsfliser smart baderomsmøbler møbler ålesund oppussing flisekompaniet fliskompaniet keramiske dinos ardogres takstein takflis takfliser flistak flisetak kvalitet porcelanato porcellenato porselensfliser klinker klinkerfliser laticrete fugemasse laticrete multi extra flislim fliselim spectralock spektralok spektralokk spectralokk epoxyfug epoksyfug stonewall stone stein fasade skifer fasadefliser oppussing frostsikre fliser frostsikkert antiskli vedlikeholdsfritt gjerde rekkverk pvc vinyl valdres lofoten jazz nano impregnering movin finish adda byggkjemi kjøkkenfliser kjøkkenbenkfliser kjøkken kjøkkenbenk kjøkkenflis baderomsflis flis kvalitet service borring saging fliser glass glassbyggestein glassbyggersten glassten glasstein dusjdører unidrain uni drain slukrist tilbehør